Magyarország

2011.10.16. 12:17

Időjárás-jelentés

Magyarország - Hétfőn viszonylag napos időre számíthatunk, bár a kellemetlen, csípős hideg megmarad. A hét további részében egyre jobban megnövekszik a felhőzet és többfelé alakulhatnak ki esőzések.

Magyarország - Hétfőn viszonylag napos időre számíthatunk, bár a kellemetlen, csípős hideg megmarad. A hét további részében egyre jobban megnövekszik a felhőzet és többfelé alakulhatnak ki esőzések.Vasárnap a reggeli pára-, illetve ködfoltok feloszlása után derült időre számíthatunk. Csapadék nem alakul ki. Az északkeleti szél megélénkül. Reggel országszerte fagyni fog, délután is csak 10 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Hétfőn reggel ismét párássá válik a levegő, napközben napos időre van kilátás. Hasonlóan hűvös idő várható, mint vasárnap.

Kedden néhol csak lassan oszlik fel a köd, lehetnek ködfelhős területek is, emelett napos tájakkal is találkozhatunk. Még nem alakul ki eső. Kissé erősödhet a nappali felmelegedés.

Szerdán - egy DNy felől fölénk húzódó ciklon hatására - fokozatosan megnövekszik a felhőzet és egyre többfelé kezdődik esőzés. Nyugaton néhol kiadós mennyiségű csapadék hullhat. A szél megerősödik.

Csütörtökön és a hétvégén is borongós idő valószínű, de már kevesebb helyen lehet csapadék, és a levegő is melegedhet kissé...

Forrás: koponyeg.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!