Magyarország

2012.07.26. 11:19

Gyermekrajzok a Vértes Volán buszain

Tatabánya, 2012. július 26., csütörtök (MTI) - Gyermekrajzokkal díszíti a Vértes Volán három hónapon át esztergomi, komáromi és tatabányai helyi járatait - közölte a vállalat kommunikációs megbízottja csütörtökön az MTI-vel.

Tatabánya, 2012. július 26., csütörtök (MTI) - Gyermekrajzokkal díszíti a Vértes Volán három hónapon át esztergomi, komáromi és tatabányai helyi járatait - közölte a vállalat kommunikációs megbízottja csütörtökön az MTI-vel.Pruzsina Alice tájékoztatása szerint több mint 300 alkotás érkezett a vállalat rajzpályázatára, ezekből 210 rajzot helyeznek el a buszokon.

A legkülönbözőbb technikával készült pályamunkák nagy része a jövő közlekedési megoldásait jeleníti meg. Így például gázolaj helyett vízzel működő, vagy madarak szárnyán repülő autóbuszt rajzoltak a gyerekek.

Több rajzon Szent Kristófot - az utazók védőszentjét - is megörökítették, amint segít vagy védelmezi az utasokat, vagy éppen a rajz készítőjét és családját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!