Magyarország

2012.08.02. 18:04

Négy férfi támadt két fegyverneki családra - ketten előzetes letartóztatásban

Szolnok, 2012. augusztus 2., csütörtök (MTI) - Két embert helyezett előzetes letartóztatásba a bíróság abból a négy férfiből, aki Fegyverneken az utcán megtámadott két családot - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Szolnok, 2012. augusztus 2., csütörtök (MTI) - Két embert helyezett előzetes letartóztatásba a bíróság abból a négy férfiből, aki Fegyverneken az utcán megtámadott két családot - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön az MTI-vel.Pásztorné Kovács Ágnes tájékoztatása szerint a rendőrség előterjesztést tett mind a négy őrizetbe vett férfi előzetes letartóztatására.

Az elkövetők szombat éjjel előzetes indíték nélkül támadtak hazaigyekvőkre. Elsőként egy 25 éves fegyverneki férfi támadt rá egy 35 éves helybéli férfira és családjára. Később további három férfi is bekapcsolódott a családfő ütlegelésébe.

Az apának testvére próbált segíteni, aki szintén hazafelé tartott a családjával, de őt is megverték. Többféle szúró, vágó eszköz is előkerült, ezeket a rendőrség kiérkezése után elrejtették az elkövetők.

A két megtámadott család férfi tagja szenvedett nyolc napon belül gyógyuló, zúzódásos sérüléseket. A rendőrség felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt indított eljárást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!