Magyarország

2013.05.27. 11:02

Két holttestet találtak Szigetszentmiklóson

Budapest, 2013. május 27., hétfő (MTI) - Két női holttestet, valamint egy sérült férfit találtak Szigetszentmiklóson egy családi házban - egészítette ki hétfő reggel a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője az éjszaka az MTI-nek adott információkat.

Budapest, 2013. május 27., hétfő (MTI) - Két női holttestet, valamint egy sérült férfit találtak Szigetszentmiklóson egy családi házban - egészítette ki hétfő reggel a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője az éjszaka az MTI-nek adott információkat. Beluzsárné Belicza Andrea korábban csak annyit közölt, hogy a rendőrök bejelentés alapján mentek vasárnap este a családi házhoz, ahol két holttestet találtak. Hozzátette: valószínűleg gyilkosság történt.

A szóvivő elmondta, hogy a helyszínre hívott orvos állapította meg az idegenkezűséget, de sem az elhunytak kilétéről, sem az elkövetés eszközéről, illetve a lehetséges elkövetőről nem nyilatkozott. Azt viszont ismertette, hogy egy sérült férfit is találtak az ingatlanban. Állapotáról nem közölt részleteket.

A mentők sajtóügyeletese az MTI érdeklődésére visszahívást ígért az ügyben.

A PMRFK szóvivőjének közlése szerint még javában tart a helyszínelés, a tanúk meghallgatása és az adatgyűjtés, pontos információk később állnak majd rendelkezésre.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya emberölés gyanújával ismeretlen tettes ellen nyomoz – tette hozzá Beluzsárné Belicza Andrea.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!