Magyarország

2017.10.27. 13:40

Taxis vs. mentősök - „Ezt is tegyétek ám ki a Facebook-ra, ne csak azt, hogy mindenki engedje el a mentőt!”

Budapest - Vérlázító dolgot művelt egy taxis a mentősökkel Budapesten, az Országos Mentőszolgálat a Facebookon osztotta meg a történetet.

Budapest - Vérlázító dolgot művelt egy taxis a mentősökkel Budapesten, az Országos Mentőszolgálat a Facebookon osztotta meg a történetet.

Eszméletlen férfivel volt úton az a szirénázó eset kocsi, ami a zsúfolt belvárosban próbált előre jutni Budapesten - írja az Országos Mentőszolgálat Facebook oldalán.

- A piros lámpánál feltorlódott autók ugyan utat engedtek, ám a mentő a lámpán áthaladva hirtelen megállni kényszerült. A szállított férfi állapota változott. Bajtársaink azonnal emelt szintű légútbiztosítást végeztek, ezért volt szükség a megállásra. A buszsávban ezzel egy időben, egy taxi állt a mentő mögé, ami pár perce még elszáguldott mellette a sorban. Vélhetően nem tudta, mi zajlik a mentőben, hisz folyamatosan dudálva kérte számon bajtársunkat, hogy miért állt most meg a buszsávban?! „Ide kellett annyira rohanni? Mi a ...ért nem állsz be egy parkolóba? Ezt is tegyétek ám ki a Facebook-ra, ne csak azt, hogy mindenki engedje el a mentőt!”- kiabálta dühösen az 50 év körüli taxis.

Ezúton is köszönjük az ötletet. Bajtársaink akkor idő hiányában nem tudtak reagálni a kritikátlan megnyilvánulásra, de a folyamatos dudaszó mellett végzett sikeres beavatkozást követően, stabil állapotban szállíthatták tovább a beteget.

A betegnek mielőbbi felépülést kívánunk, Bajtársainknak gratulálunk!


[related-post post_id="3647944"]

[related-post post_id="3630814"]

[related-post post_id="3518580"]

[related-post post_id="3166252"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!