Magyarország

2019.04.03. 10:32

Morvai Krisztina felnéz rá, amiért érzékeny lelkű művésznő létére harcosan szembeszáll a Sargentini-gyalázattal

Nyíregyháza - Magyarország kormánya olyan értékrendet képvisel, amely egész Európa védelmét szolgálja – írja olvasónk.

Nyíregyháza - Magyarország kormánya olyan értékrendet képvisel, amely egész Európa védelmét szolgálja – írja olvasónk.

Úgy határoztam, hogy feljelentést teszek – a magyar nép 2/3-a nevében – Judith Sargentini holland politikus, EP-képviselő ellen egy szuverén keresztyén ­ország belügyeibe való durva, hazugságokon alapuló ko­holmány alapján történő, ­sorozatos beavatkozás miatt a hágai Nemzetközi Bíróságon.

A beadványomban leírtam: Magyarország demokratikus kormányát 2/3-os többséggel választottuk meg, így Orbán Viktor miniszterelnök döntései a magyar nép felhatalmazásával, egyetértésével, demokratikusan, parlamentáris keretek között születnek. Sargentini asszony hazugságokon alapuló vádjai nemcsak a magyar kormányt, hanem a magyar népet is büntetik. A magyar embereknek tartsák tiszteletben az akaratát, hogy azt az utat járhassák, amit három választás alkalmával is, 2/3-os többségben kinyilvánítottak!

Kérik, sőt követelik

Judith Sargentininek sem jogi végzettsége, sem megfelelő ismerete, s főként jogosultsága nincs ahhoz, hogy hazánkat, nemzetünket (egyre erőszakosabban és primitívebb módon, tőkével a háta mögött) támadja. Nyilván, a mi kormányunknak is vannak hibái, miután emberek alkotják. De a mi hazánk vezetői olyan értékrendet képviselnek és (egyedüliként) védelmeznek, amely egész Európa védelmét szolgálja. Nem hagyjuk a pusztító, ostoba ámokfutás folytatását Magyarország ellen! Kérjük, sőt követeljük, hogy Sargentini asszony és támogatóinak rosszindulatú támadásait a hazánk ellen vizsgálják fe­lül! Hozzátesszük a sorsdöntő változás szükségességét, mely szerint májusban le kell váltani a pusztító, ostoba képviselőket, és helyettük békét hozó, keresztény értékeket védő képviselőket szükséges választani.

Minderről tájékoztattam dr. Morvai Krisztina EP-­képviselt, jelezve neki, hogy eddig több mint hét­ezren írták alá a petíciót ­(citizengo.org/hu), miszerint csatlakoznak a Sargentini asszony elleni feljelentésemhez. Levelemre gyakorlati tanácsokat is tartalmazó válasz érkezett. Azt írja, felnéz rám, amiért érzékeny lelkű művésznő létemre ilyen harcosan, ­határozottan szembeszállok a Sargentini nevével fém­jelzett gyalázattal, ugyanakkor: „Jogászként sajnos azt kell mondjam, hogy a Nemzet­közi Bíróság előtt a feljelentés nagy valószínűséggel nem lesz sikeres, mert amit ­Sargentini és társai művelnek, az ez idő szerint nem minősül bűncselekménynek, nem ütközik a nemzetközi jogba.”

Dr. Morvai Krisztina szerint a 7-es cikkely alapján történő eljárás nem tartozik a jelenlegi formában az Unió hatáskörébe, ugyanakkor magával Sargentinivel szemben nem fognak eljárni. A képviselő azt javasolja, hogy a petíciónk „legütősebb” bekezdéseit emeljük ki, fordíttassuk le több világnyelvre, és az aláírásgyűjtés eredményével együtt ezeket a követeléseket az internet és a sajtó útján minél szélesebb körben tegyük közzé a májusi európai parlamenti választásokhoz is kapcsolódóan.

„A világnak látnia kellene, hogy Magyarország nem ereszkedik térdre Sargentini asszony és az Európai Unió terrorja előtt. Ennek demonstrálására az ön küzdelme, a petíció számos pontja messzemenően alkalmas”.

- Soltész Enikő zongoraművész, református kántor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!