Nagyvilág

2008.11.07. 10:49

Megerőszakolták a hatodikos kisfiút

<p>Megverték és megerőszakolták a romániai Târgoviştén a 12. sz. Általános Iskola egyik tanulóját. Három diáktársa követte el a tettet.</p>

Tizenhárom éves mindössze az a diák, akit megvertek és megerőszakoltak a társai. Ioana Preda, a Dâmboviţa megyei rendőrség szóvivője az Erdély Online-nak elmondta: a târgovişte-i egyik munkásszállón történt az eset. A szálló közel van az iskolához.

Az áldozatot három társa kezdte el fenyegetni majd ütlegelni, ezt követően a szálló első emeletére hurcolták, ahol orális nemi aktustra kényszerítették. Az ütlegelésben mindhárom diák részt vett, de a nemi aktusra csak kettő (egy 12 és egy 14 éves) kényszerítette a 13 éves diákot.

Az esetet az iskola egyik tanárnője jelentette a rendőrségnek, miután észrevette, hogy egyik diákján külsérelmi nyomok vannak és az illető zavartan viselkedik. Ezt követően a diák elmondta tanárnőjéneka történteket.

Egyelőre szemtanúk nincsenek, a vizsgálat azonban folytatódik. Az erőszak elszenvedője 8-9 napos orvosi kezelésre szorul. Róla már kiderült, nevelőanyja gondozásában van. Emiatt a gyermekvédelmi hatóságok is bekapcsolódtak az ügybe.

  • Negyvenen erőszakolták meg az apácát
  • Kutyákat uszítottak a várandós lányra
  • Saját kislányát erőszakolta meg a román férfi
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!