Nagyvilág

2011.03.01. 12:20

Videó: Ott voltunk a Velencei Karneválon!

<p>Olaszország, Velence - Ha valami igazán különleges élményre vágyik az ember, mindenképpen el kell utaznia a Velencei Karneválra!</p>

Rengeteg gyönyörű hely van a világon! Ha valami igazán romantikus, különleges, emlékezetes élményre vágyik, mindenképpen meg kell néznie a Velencei Karnevált!

Elképesztő utazás: Vonattal a tengeren Velencébe

A Ponte della Liberta híd köti össze a szárazföldet Velencével. Vonattal roboghatunk át a "vizek városába", de kiépítették már az autóutat is, így busszal és gépkocsival is átjuthatunk. Velencében nem közlekedhetünk velük, a parkolóban kell hagyni a járműveket.

Vízibusszal Velencében

Ha egy igazán látványos és emlékezetes utazásra vágyik, próbálja ki a vízibuszt Velencében. A járművel a Santa Lucia vasútállomástól teljesen a Szent Márk térig hajózhatunk.

Fergeteges karneváli hangulat Velencében

Maszkban, jelmezben járkálnak az emberek Velencében. Találkozhatunk itt Mel Gibsonnal, vagy Ollókezű Edwarddal is. Rengeteg magyar turista látogat ide, sőt, még magyar árussal is találkoztunk. Fergeteges a hangulat!



Nagyobb térképre váltás

Kapcsolódó videó:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!