Nagyvilág

2011.05.13. 20:40

Mubarak felesége is szívrohamot kapott

<p>Pár órával letartóztatása után kórházba vitték pénteken Hoszni Mubarak volt egyiptomi elnök feleségét, mert szívrohamot kapott - közölte az egyiptomi állami televízió.</p>

Suzanne Mubarakot az intenzív osztályon kezelik, ugyanabban a kórházban, ahol férje is fekszik. Pár órával azután szállították kórházba, hogy elrendelték előzetes letartóztatását, a vagyonszerzése kapcsán indított vizsgálat miatt.

Suzanne Mubarakot a vörös-tengeri Sarm es-Sejkben található kórház intenzív osztályára szállították. A kórház igazgatójának elmondása szerint feltehetően szívrohamot kapott, valamint vérnyomásproblémáktól szenved. A hetvenéves nőt megfigyelésre benntartják - áll az igazgató közleményében.

Az egykori egyiptomi first lady pár órával azután lett rosszul, hogy az egyiptomi hatóságok elrendelték 15 napig tartó előzetes letartóztatását, a vagyonszerzése kapcsán indított nyomozás részeként. Ugyanabba a kórházba szállították, ahol férje is fekszik. Hoszni Mubarakot április 12-én szállították a kórházba, miután első kihallgatása alatt szintén szívrohamot kapott.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!