Nagyvilág

2012.03.07. 17:40

Vérfürdő: Elmaradt szex miatt daraboltak fel egy nőt

Ukrajna – Egy görbe éjszakát követően azért trancsírozta fel alkalmi barátnőjét egy ukrán férfi, mert az nem akart ágyba bújni vele.

Ukrajna – Egy görbe éjszakát követően azért trancsírozta fel alkalmi barátnőjét egy ukrán férfi, mert az nem akart ágyba bújni vele.A Cserkasszk megyei rendőrséget járókelők értesítették, miután egy levágott emberi kart találtak egy lakótelepi kuka mellett. A testrész megkaparintásáért éppen tucatnyi kóbor kutya marakodott. A kiérkező rendőrök a környező hulladékgyűjtőkben találták meg egy feldarabolt nő egyéb testrészeit – írja a Gazeta.ua internetes hírújság.

A nyomozás során rövid idő alatt kiderült, hogy az áldozattal egy közelben lakó férfi mulatozott előző éjjel egy helyi bárban. A gyilkos előbb tagadott, ám később bevallotta, hogy a szórakozóhely bezárását követően felmentek a nővel a lakására, ahol folytatták az italozást. Hajnalban az alkalmi vendége haza akart menni, ám a férfi számon kérte tőle az elmaradt szexet. A nő rosszullétre hivatkozott, mire ő többször megütötte, amitől az élettelenül összeesett.

A hullát még virradat előtt apró darabokra szabdalta egy húsvágó bárddal, és szemetes zsákokba csomagolva kirakta a kukákba. Tettéért az ukrán törvényeknek megfelelően legfeljebb 15 év börtönt kaphat.

- Palkó István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!