Nagyvilág

2012.05.31. 13:18

Szexelni akartak a metrón - jól megverték őket az utasok

Egy párocskát a metrókocsiban utazva kapott el a hév és enyelegni kezdtek. A hölgy már éppen a nadrágját tolta le, amikor az addig unott utasok közül egy felállt és jól pofonvágta a nőt.

Egy párocskát a metrókocsiban utazva kapott el a hév és enyelegni kezdtek. A hölgy már éppen a nadrágját tolta le, amikor az addig unott utasok közül egy felállt és jól pofonvágta a nőt.Ha az egyik férfi utas nem áll fel és üti meg a nőt, akkor valószínűleg élő pornóvá fajult volna egy metrókocsiban utazó pár enyelgése Romániában.

A szőke nő a férfi ölében ült a metrókocsiban utazva miközben látványosan csókolóztak és taperolták egymást - az egyik utas már ekkor elkezdett videózni, mert már ez is feszegette a jóizlés határait ám, amikor a nő kioldotta a nadrágját és elkezdte lehúzni, akkor már a többi unottan utazó is felfigyelt az eseményekre. De csak egyikük   lépett közbe: nem sokat magyarázkodott, levágott egy pofont a nőnek, miközben pár szóval leteremtette. A szőke erre támadásba lendült, és egy komolyabb balhé kerekedett ki, amibe végül beszállt a szerelmetes lovag, meg két másik utas is.

- MON -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!