Nagyvilág

2012.10.26. 16:48

Cher fia valójában lánynak született

Az egykori popdíva, Cher leánya férfivé operáltatta magát. Egy interjúban úgy nyilatkozott, anyjának már az is nagy sokk volt, hogy megtudta, hogy leszbikus.

Az egykori popdíva, Cher leánya férfivé operáltatta magát. Egy interjúban úgy nyilatkozott, anyjának már az is nagy sokk volt, hogy megtudta, hogy leszbikus. Chaz Bono, Cher lánya/fia saját bevallása szerint élete felét szinte csak és kizárólag szenvedésnek élte meg. Gyermekkori fényképein még ragyogó szemű, szőke kislányként pózol, de mára már egy sötétre színezett hajú, borotválkozó férfi köszön vissza a tükörből Chazre. Viszont boldog.

Cher és Sonny Bono egyetlen gyermeke olyannyira boldogtalanul élt testében, hogy különböző kábítószerek és tudatmódosítók rabjává vált. Életének mélypontjairól és sikereiről az USA-ban egy dokumentumfilmet is forgattak. Elvégre ő minden idők leghíresebb nemváltója.

A The Sun egyik interjújában megtudhatjuk az 1969-ben született Cazről, hogy már gyermekkorában különleges élete volt. Mire kamasz lett a kislányból, a düh és a vad balhék kerültek előtérbe. Anyja, Cher a melegek körében annyira kedvelt díva ráadásul iszonyatosan nehezen fogadta, mikor lánya 1995-ben bevallotta: leszbikus.

Később ugyan megerősödött viszonyuk, de most új kihívásokkal kell szembe nézniük, a Chastity néven született lányka ugyanis megszűnt létezni, Chaz van helyette, egy férfi. Ahogy saját szavaival mesélte: – Sok időbe telt, már harmincon is túl voltam, mire valóban kikristályosodott bennem, hogy transzszexuális vagyok. Újabb nehéz korszak következett, majdnem ismét tíz év telt el, mire összegyűjtöttem a bátorságot a nem váltásra. Cher lánya vagyok, mindenki ismer – fogalmazott.

– Három éve leoperáltattam a melleimet és minden nap tesztoszteront szedtem. Hirtelen mindenem kezdett átalakulni, a bőröm, a testem, a szőrzetem. Fél életemben arra vágytam, hogy szőrös legyek és most végre nő. Nehéz volt ez anyámnak, de tisztelem érte. Egy szülőnek nem lehet könnyű ezt a dolgot kezelni. Időbe telik, sok időbe – mondta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!