Nagyvilág

2013.01.07. 10:48

Charlie Sheen egy pornómacával randizik

Ha valaki azt mondaná Önnek, hogy Charlie Sheen egy szerény, visszahúzódó, tanárnővel randizna, elhinné? Aligha, hisz Sheen sohasem erről volt híres. A jó öreg Charlie most sem hazudtolja meg magát, frissensült párocskájával Mexikóban nyaralgattak.

Ha valaki azt mondaná Önnek, hogy Charlie Sheen egy szerény, visszahúzódó, tanárnővel randizna, elhinné? Aligha, hisz Sheen sohasem erről volt híres. A jó öreg Charlie most sem hazudtolja meg magát, frissensült párocskájával Mexikóban nyaralgattak. Az élet örömeit masszívan habzsoló hollywoodi színész ezúttal sem okoz csalódást, a 47 éves Charlie ugyanis a 23 éves Georgia Jones-szal, a felnőttipar egyik üdvöskéjével randizgat.

Mexikói nyaralásuk nem kerülte el a lesifotósok figyelmét, nem sok olyan kép készült róluk, ahol ne lennének egymásba gabalyodva. Szemtanúk szerint izzik a levegő Charlie és a több mint 100 pornófilmben szereplő Georgia között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!