Nagyvilág

2015.02.27. 14:26

Videó: Szado-mazo partnert keresel? Van rá app!

Kijöttél a moziból A Szürke 50 árnyalata után és nem bírtál magaddal? Úgy érezted, hogy most jól el kell fenekelned valakit, hogy jobban légy? Úgy érezted, hogy valakinek jól el kell fenekelnie, hogy jobban légy? Jön a mágikus kifejezés: VAN RÁ APP!

Kijöttél a moziból A Szürke 50 árnyalata után és nem bírtál magaddal? Úgy érezted, hogy most jól el kell fenekelned valakit, hogy jobban légy? Úgy érezted, hogy valakinek jól el kell fenekelnie, hogy jobban légy? Jön a mágikus kifejezés: VAN RÁ APP!A fejlesztők tökéletesen ráéreztek a piaci résre, nem volt ugyanis olyan társkereső, ami a szado-mazo köré épült volna. Az app mától letölthető Android és iOS rendszerre, Whiplr névre hallgat. A mobilos társkereső rajongóinak ott volt korábban is a Tinder, ami teljesen egyértelműen egy szexpartnerkereső, ilyen szűrés viszont nem volt benne.

E.L. James erotikus könyve és a filmes adaptációja nagyon felerősítette az igényt egy ilyen alkalmazásra. Az app lokáció alapon működik, könnyedén és diszkréten kapcsolatba léphetünk másokkal, akik szintén vágynak egy jó kis péntek esti fenekelésre. Ha megvan a kiszemelt partner, akkor az app elhagyása nélkül tudunk neki üzenni, hívni vagy videóhívást kezdeményezni. A felhasználóknak nem kell attól félniük, hogy titkos vágyuk köztudomásra jut, nem is enged a Facebook profillal való bejelentkezést. Amit meg kell adni: nem, hely és a tapasztalati szint. A szűrés kimondottan a szado-mazo műfajta építenek: ruha, tárgyak, kiegészítők, anyagok, hangok és a már említett tapasztalati szint.

Az app ingyenesen is használható, de azért vannak megkötések: 100 profilt tekinthetünk meg, 10 emberrel csetelhetünk, 3 hívást indíthatunk. Aki szeretne komolyabban elmélyedni a témában, annak nem csak a kötelek miatt kell a zsebébe nyúlni, a szolgáltatás 19,95 dollárba kerül havonta, de vehetünk éves előfizetést is 119,95 dollárért. Egyik kézben a mobil, másikban az ostor, gyerünk!

A Whiplr promója:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!