Ország-világ

2021.01.05. 05:57

Borzasztó szerencsétlenség! Örömében lövöldözött, megölte a gyerekét

Felfoghatatlan, ami történt.

Forrás: Shutterstock

A 21 éves Zantyler Foster-Hooks az egyike volt annak a négy felnőttnek, aki a 4 éves kisfiúval, Messiah Taplinnal ünnepelte a szilvesztert.

A férfi fegyverével kiment örömtüzet nyitni az újév alkalmából, de véletlen belőtt a ház ablakán, ami a gyerek halálát okozta

– írja a Bors.

Amikor a rendőrök nem sokkal az eset után kiérkeztek a helyszínre, már nem találtak ott senkit, mert a négy felnőtt bevitte Messiaht a kórházba, ahol a kicsi a fejlövés következtében meg is halt. A kórház értesítette a rendőrséget, akik rögtön kihallgatták a négy gyanúsítottat: ketten közülük egyértelműen azt állították, hogy az utcáról lőtt be a gyilkos.

Elég hamar sikerült rekonstruálnunk a történteket.

Zantyler mindenképpen magával akarta vinni a fegyverét, amikor kiment táncolni az utcára. Miután meglőtte a fiút, mind bepánikoltak és elvitték a kórházba – idézte a Crimeonline Christopher Cook nyomozót.

A letartóztatott Foster-Hook állítása szerint egy rapvideót akart eljátszani, amit a kisfiúval már többször is megnézett, ráadásul azt hitte, a fegyver nincs megtöltve.

A Dallas Morning News információi szerint bár a férfi nem Messiah biológiai apja, mégis fiának tekintette őt.

A lap arról is beszámol, hogy a gyilkos a fegyvert a szekrényébe rejtette el ijedtében.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában