Bulvár-celeb

2024.05.01. 14:00

Nicole Kidman ritkán látott lányaival pózolt – és nem is akárhol

Az ausztrál színésznő honfitársai közül elsőként nyerte el az American Film Institute (AFI) életműdíját.

MW

Nicole Kidman

Forrás: Getty Images

Fotó: Axelle/Bauer-Griffin

Az 57 éves Kidman a 49. díjazott, akit az AFI életműdíjával jutalmaztak kiemelkedő pályafutásáért - írja cikkében a Life.hu. 

Az április 27-én megtartott  díjátadó gálán korábbi díjazottak, mint például Meryl Streep, Tom Hanks és Robert De Niro is köszöntötték a színésznőt.

A rendezvényre Kidmant nemcsak férje, Keith Urban, hanem lányai, a 15 éves Sunday Rose és a 13 éves Faith Margaret is elkísérte.

AFI Life Achievement Award Honoring Nicole Kidman - Red Carpet
Kidmant elkísérte férje, Keith Urban, lányai, a 15 éves Sunday és a 13 esztendős Faith, valamint unokahúga, a 17 éves Sybella Hawley is
Fotó: Gilbert Flores / Forrás: Getty Images

Kidman alakját hangsúlyozó arany színű Balenciaga ruhát viselt az eseményen, Keith-t és Nicole lányait pedig Monique Lhullier öltöztette. 

Az eseményről Kidman az Instagramján is megosztott képeket. 

Mélyen meghatott az emberek támogatása és a gratulációk, köszönöm az @AmericanFilmInstitute-nek, hogy bekerültem a kitüntetettek ebbe a jeles csoportjába

 – írta a színésznő.

Keith Urban nem csupán a helyszínen, de a közösségi médiában is gratulált feleségének: "Nagyon büszke vagyok rád, és nem csak az elfogultság beszél belőlem. Micsoda listára kerültél!" - írta posztjában a férj.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!