súlyos sérülés

2021.02.19. 16:30

Az Eb-ről is lemaradhat a Bayern München játékosa

Súlyos sérülést szenvedett Corentin Tolisso, a Bayern München francia válogatott labdarúgója, akire hónapokig nem számíthat együttese.

goaljubel Corentin TOLISSO (FC Bayern Munich) after goal to 3-0, firo: Sport: Soccer: CL, CHL, UEFA Champions LEAGUE: Season 2020/2021, October 21, 2020, FC Bayern Munich - Atletico Madrid Photo: Frank Hoermann / Sven Simon / Pool via firo Sportphoto NO SECONDARY (RE-) SALE WITHIN 48h AFTER KICK-OFF-Only for journalistic purposes! Only for editorial use! National and International News Agencies OUT NO RESALE! | usage worldwide (Photo by Frank Hoermann / augenklick/Sven Simon / Picture-Alliance via AFP)

Forrás: AFP / augenklick/Sven Simon / dpa Picture-Alliance

Fotó: Frank Hoermann

A világbajnok középpályás a német bajnoki és Bajnokok Ligája-címvédő bajorok csütörtöki edzésén combizomszakadást szenvedett és Hansi Flick vezetőedző tájékoztatása szerint pénteken már meg is műtötték.

A szakember azt nem közölte, hogy 26 éves játékosának felépülése mennyi időt vehet igénybe, ám a német sajtó úgy tudja, hogy ez akár hat hónapig is eltarthat. Amennyiben ezek az információk helyesek, Tolisso nem csupán a klubszezon hátralévő részében, hanem a július 11-én rajtoló Európa-bajnokságon sem lesz bevethető.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában