Tréning

2023.07.11. 14:37

Szoboszlai Dominik megérkezett első edzésére Liverpoolban (videó)

A klub közösségi oldalain sorban jelennek meg a felvételek a játékosok érkezéséről. Természetesen Szoboszlai Dominik sem lehet kivétel – szúrta ki a Mandiner. A klub kommunikációs stábjának a brazil középpályás, Fabinho is nyilatkozott az érkezőkről.

MW

Szoboszlainak fontos szerepet szánnak a Liverpool megújításában

Forrás: Liverpool FC / Facebook

Az elmúlt évek egyik legnagyobb szenzációját jelentette, hogy Szoboszlai Dominik Liverpoolba igazolt. 

A legendás angol klub, melynek idehaza is rengeteg szurkolója van, 70 millió eurót fizetett a magyar klasszis játékjogáért az RB Leipzig együttesének.

A Liverpool most egy rövid videót tett közzé arról, ahogy új szerzeményük – aki Steven Gerrard nyolcas mezszámát viseli majd – kisétál első edzésére új csapatánál.

A válogatottjukban szereplő játékosok is megkezdték az edzést Jürgen Klopp vezetőedzővel, erről a Mandiner számol be. A lap idézi az angol klub egyik legismertebb játékosát, a brazil Fabinhot is, aki a Pool kommunikációs stábjának több más téma mellett Szoboszlai Dominikről is beszélt:

Az elmúlt öt-hat szezonban három középpályást is elveszítettünk, akik nagyon fontosak voltak számunkra. Épp ezért nagyon jó, hogy sikerült pár remek játékost igazolni, mert nagy szüksége lesz rájuk a klubnak. A játékunk intenzitása olyan, hogy nem is három-négy, hanem inkább hat középpályás kellene e posztokra, szóval nagyon jó, hogy az új játékosokat a csapatban tudhatjuk. Játszottunk már ellenük, tudjuk, milyen jók!

– mondta a középpályás.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában