Nyírbátor hírei

2018.04.20. 07:14

Négy Tölgyes, Djokovics és Pierre találkozója

Nyírbátor - A nyírbátori család a kutyáját sétáltató világsztárba botlott.

Nyírbátor - A nyírbátori család a kutyáját sétáltató világsztárba botlott.

Monte-Carlóban járni önmagában sem rossz időtöltés, maradjunk annyiban van látnivaló bőven a kis Monaco hercegség legismertebb lakó- és üdülőövezetében. Főleg, ha az ember az ATP-1000-es salakpályás teniszverseny apropóján keresi fel a Cote d’Azur gyöngyszemét.

A nyírbátori kötődésű Tölgyes-család négy tagja szerencsésnek vallhatja magát, hogy ott lehet a világ egyik legismertebb teniszversenyén, szurkolhattak a nyíregyházi Fucsovics Mártonnak is – majd belebotlottak a 12-szeres Grand Slam-bajnok, amúgy Monte-Carló-i lakos Novak Djokovicsba, aki örömmel összeállt velük egy fotóra.

– Éppen a parkolóból mentünk a pálya irányába, és a parkban futottunk össze Djokoviccsal, aki a kutyáját, Pierre-t sétáltatta – mesélte a sportág nagy rajongója, Tölgyes Tamás, aki bátyjával és két unokaöccsével együtt utazott Monte-Carlóba. – Nagyon jó fej volt, az első szóra vállalta a fotózást, és láthatóan jó képet is tudott hozzá vágni.

A nyírbátori különítmény jó hatással lehetett Djokovics­ra, hiszen a szerb klasszis néhány óra múlva 6:0, 6:1-re legyőzte honfitársát, Dusan Lajovicsot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!