Nyíregyháza hírei

2012.11.12. 13:20

Ákos, Zorán, Presser - másképp a Képmás előadásában

Nyíregyháza - November 17-én 19 órától a Váci Mihály Kulturális Központ hangversenytermében tartja az Ismerj meg újra turné évadzáró koncertjét a Képmás zenekar.

Nyíregyháza - November 17-én 19 órától a Váci Mihály Kulturális Központ hangversenytermében tartja az Ismerj meg újra turné évadzáró koncertjét a Képmás zenekar.A kétórás program részleteiről és a csapat hamarosan megjelenő első nagylemezéről sajtótájékoztató keretében mesélt tegnap nyíregyházi együttes, melyen Bolega László dalszerző és művészeti vezető, Halhóber Gábor zenekarvezető és Kardos György ügyvezető mellett a házigazda VMK is képviseltette magát.

– A Képmás zenekar újabb sikeres két esztendőt tudhat a háta mögött, ennek méltó lezárása lesz a nagyszabású koncert. Hamarosan megjelenő első nagylemezünkön, amelyről szombat este több dalt is hallhat a közönség, 4 saját dal és ötletes átdolgozások szerepelnek olyan jeles előadóktól, mint például Ákos, Zorán, Sting, Gerendás Péter és Presser Gábor. Igényes élőzenét játszunk, amely valódi intellektuális tartalmat közvetít, immár 6 éve. Olyan méltán neves és kiemelkedő fesztiválokon léptünk színpadra a turnénk során, mint a Tokaji Borok Fesztiválja, a Magyar Dal Napja, de szívesen táboroztunk le hangszereinkkel a Dévai Gyermek és Ifjúsági Táborban is – mondta el Bolega László ügyvezető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!