Nyíregyháza hírei

2012.11.23. 13:05

Ötödször is itt a Retro Fesztivál!

Nyíregyháza – Vannak, akik újra fellépnek, mert annyira nagy sikert arattak, vannak, akiknek ez lesz az első, de kihagyhatatlanok, mert nagybetűkkel beleírták magukat a magyar zenetörténelembe – kezdte a Retro fesztivál fellépőinek méltatását Gaál Tamás, a Retro rádió főszerkesztője.

Nyíregyháza – Vannak, akik újra fellépnek, mert annyira nagy sikert arattak, vannak, akiknek ez lesz az első, de kihagyhatatlanok, mert nagybetűkkel beleírták magukat a magyar zenetörténelembe – kezdte a Retro fesztivál fellépőinek méltatását Gaál Tamás, a Retro rádió főszerkesztője.A pénteki sajtótájékoztatón kiderült: december 7-én újra megrendezik azt a Retro Fesztivált, ami az elmúlt négy alkalommal a hazai pop-ipar színe javát vonultatta fel. Az idén sem lesz ez másként: a Retro Rádió, a Kölcsey Televízió és a Kelet-Magyarország által szervezett esemény már 5. alkalommal hívja színpadra a magyar zene legjobbjait, és bulizni a rajongókat a Bujtosi Szabadidő Csarnokba.

Az 5. Retro Fesztivált a Delta zenekar indítja, ami a korábbi évtizedek nagy magyar slágereit dolgozta fel, majd következik Keresztes Ildikó, Kovács Kati, Korda Gyuri és Balázs Klári. A rock-vonalat Pataky Attila erősíti, a sort a Hooligans élő koncertje zárja.  A zene mellett az idén is az elmaradhatatlan Luca-napi Pálinka Ünnep gondoskodik arról a csarnok előtti téren, hogy a fesztiválozók ne csak a magyar zenéket, hanem a magyar „folyadékokat” is élvezzék. A bulizók ezúttal is ingyen léphetnek a pálinkafalu területére, valamint az is jó hír, hogy lesz ruhatár. A kapukat 18 órakor nyitják meg, majd 19 órakor elstartol az 5. Retro Fesztivál.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!