Nyíregyháza hírei

2012.12.31. 15:24

Tábornoki koccintás az év utolsó szolgálatában

Nyíregyháza - 2012. december 31-én az év utolsó napján Nyíregyháza Hivatásos Tűzoltóságára látogatott, a szolgálatban lévő állomány ünnepi köszöntés céljából a BM OKF képviseletében Dr. Tóth Ferenc tű. dandártábornok.

Nyíregyháza - 2012. december 31-én az év utolsó napján Nyíregyháza Hivatásos Tűzoltóságára látogatott, a szolgálatban lévő állomány ünnepi köszöntés céljából a BM OKF képviseletében Dr. Tóth Ferenc tű. dandártábornok.Az esemény során a felsorakozott állományt a szabályok szerint ellenőrizte a tábornok úr, majd röviden elmondta: évtizedek óta erős kötődése van városunkhoz, így örömmel teljesítette azt a felkérést, hogy ebbe a megyébe ő induljon útnak évbúcsúztató és újév köszöntő látogatásra. Ezt követően már kötetlen viszonyok között kérte a szolgálatban lévő legifjabb tűzoltót, (aki Kósa Csaba tü. őrmester volt), hogy szóljon ő is az állományhoz, valamint egy ajándékot adott át neki a tábornok.

Végül alkohol mentes pezsgővel köszöntötte egymást az ünneplő csapat, abban reménykedve, hogy az újévben még kevesebb bevetésre kell indulni, még nagyobb biztonságban tudva a megye lakóit.

-Pusztai Sándor-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!