Nyíregyháza hírei

2013.02.26. 18:46

Farsang a Gondozási Központban Cégénydányádon

Cégénydányád -&nbsp;<em>Ismét farsangi mulatsággal búcsúztattuk a telet a Cégénydányádi Gondozási Központban. Az idősek farsangi mulatsága immár hagyományossá vált településünkön</em> - Szilágyi Diána tudósítása.

Cégénydányád - Ismét farsangi mulatsággal búcsúztattuk a telet a Cégénydányádi Gondozási Központban. Az idősek farsangi mulatsága immár hagyományossá vált településünkön - Szilágyi Diána tudósítása. Minden évben izgatottan készülnek a nyugdíjas klub tagjai, hogy vidám, színvonalas előadásukkal örömet szerezzenek a központ lakóinak és a jelen lévő vendégeknek. De a központ lakói sem maradhatnak ki, így van, aki hangszeres játékával és van, aki humoros, régi dalaival szórakoztatja a közönséget. És persze a dolgozók is hozzátették a humorukat ebbe a fantasztikus délutánba. Jelen volt „Emma néni”, „Piroska”, és a műsorvezető szerepet idén, egy „férfias gondozónő” vállalta magára. A feledhetetlen műsorok után egy tombolasorsolást izgulhattak végig a jelenlévők, amit egy igazi farsangi dínom-dánom követett.

Jó látni évről-évre, ahogy ezen a napon az idősek arcára mosoly és derű ül, és együtt élvezik a farsangi időszak e pillanatait. Remélem még sok ilyen együtt töltött alkalmunk lesz és köszönöm, hogy ismét feledhetetlen élményekkel gazdagodhattam.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!