Nyíregyháza hírei

2013.03.19. 10:07

Felülvizsgálják a tiltó táblát?

Mint pár hete portálunkon is beszámoltunk róla a „Tiltó tábla borzolja a kedélyeket” című írásunkban, értetlenül fogadták Jármi és Őr lakói, őstermelői, valamint a környező települések mezőgazdasági vállalkozói, hogy Jármi és Őr között a közelmúltban megépített felüljáró mindkét oldalára kihelyezték a lassú járművel behajtani tilos táblát.

Mint pár hete portálunkon is beszámoltunk róla a „Tiltó tábla borzolja a kedélyeket” című írásunkban, értetlenül fogadták Jármi és Őr lakói, őstermelői, valamint a környező települések mezőgazdasági vállalkozói, hogy Jármi és Őr között a közelmúltban megépített felüljáró mindkét oldalára kihelyezték a lassú járművel behajtani tilos táblát. A lakosság értetlenkedéséhez felháborodás is társult, hiszen a tiltó táblák alapjaiban válztották meg a környéken élők mindennapi életét.

A lakosság indulatos hangja meghallgatásra talált, s március 18-án, hétfőn a helyszínen nézte meg a gazdákkal együtt a kialakult közlekedési helyzet fonákságait a megyei kormányhivatal közlekedési felügyelőségének képviselője.

A helyszíni bejárás tapasztalatairól, a lehetséges megoldásokról hamarosan bővebben is beszámolunk a SZON-on.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!