Nyíregyháza hírei

2013.03.14. 15:40

"Henrik" nyomra vezetett

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse betöréses lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást Cs. Sándor 46 éves téglási lakos ellen.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse betöréses lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást Cs. Sándor 46 éves téglási lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az elkövető 2013. március 11-én reggelre zártörés módszerével bement egy bökönyi házba, majd annak melléképületébe, ahonnan kapunyitó távirányítót, üzemanyagot, pénzt, autókulcsot és egyéb értékeket tulajdonított el. Az tolvaj ezt követően a ház alatt parkoló személygépkocsiba bepakolta az eltulajdonított értékeket, és a járművel távozott a helyszínről. A rendőrök a bejelentést követően azonnal megkezdték az adatgyűjtést és az ismeretlen elkövető felkutatását, melyhez szolgálati nyomkövető kutyát is igénybe vettek. Az egyenruhások egy földúton, a sárban elakadva találták meg az eltulajdonított járművet, majd „Henrik” a nyomkövető kutya egészen az elkövető lakásáig vezette a rendőröket, ahol a házkutatás során megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított értékeket. A férfit a rendőrök elfogását követően a rendőrőrse előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!