Nyíregyháza hírei

2013.03.08. 11:29

Jobbik-sajtótájékoztató: Pont a Victor kiverte a biztosítékot a Jobbiknál

Nyíregyháza  - „Az MSZP azt hív meg, akit akar, ám az felháborító, hogy pont Victor Ponta román miniszterelnök lesz a szombati országos rendezvényük díszvendége.

Nyíregyháza  - „Az MSZP azt hív meg, akit akar, ám az felháborító, hogy pont Victor Ponta román miniszterelnök lesz a szombati országos rendezvényük díszvendége. Ezért a Jobbik-mozgalom demonstrál a rendezvényen” – jelentette ki dr. Gyüre Csaba, a Jobbik országos alelnöke. „Ponta érkezése felidézi a 2012. december elsejei Medgyessy-Nastase találkozót a Kempinskyben, ahol Erdély Romániához csatolására koccintottak. Amióta miniszterelnök lett, sorozatos magyarellenes intézkedéseivel hívja fel magára a figyelmet. Románia az IMF-intézkedések mintaországává vált, minden diktátumot végrehajtanak: a közalkalmazottak bérét 25, a nyugdíjakat 15 százalékkal csökkentették. Talán ezért is testvérpártja az MSZP-nek a román szociáldemokrata párt. A magyar prefektusok helyére magyarelleneseket ültettek, folyamatosan zaklatják a Wass Albert-felolvasóesteket, a székely autonómiai törekvések terén viszont semmi nem történik. Vasárnap a Jobbik szabolcs-szatmár-beregi szervezete közel száz fővel lesz jelen Marosvásárhelyen, ezáltal is kiállunk a székelyekért. Kötelezőnek tartjuk kiállni a határon túli magyarokért. Az MSZP kettős mércéjére jellemző: amíg Schmitt Pált támadták, addig szintén plágiummal vádolt Victor Pontától nem határolódott el” – zárta mondandóját dr. Gyüre Csaba.

KM–LTL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!