Nyíregyháza hírei

2013.04.09. 14:29

Elfogták a bolti tolvajt - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást J. József 51 éves napkori lakos ellen, aki 2013. április 8-án délután egy nyíregyházi nagyáruházból különféle élelmiszereket kísérelt meg eltulajdonítani.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást J. József 51 éves napkori lakos ellen, aki 2013. április 8-án délután egy nyíregyházi nagyáruházból különféle élelmiszereket kísérelt meg eltulajdonítani. A tolvajt az áruház egyik munkatársa tetten érte és értesítette a rendőrséget. A férfit az egyenruhások elfogták a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Fatolvajok őrizetben

A Mátészalkai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértési elkövetése miatt indított eljárást Sz. Jenő 53 éves géberjéni lakos ellen, aki 2013. április 8-án az egyik géberjéni építkezésről építési anyagot tulajdonított el. A férfit a rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást N. István 43 éves ópályi lakos ellen, aki 2013. április 8-án délelőtt fát vágott ki és kísérelt meg eltulajdonítani egy Ópályi külterületén lévő földterületről. A férfit a járőrök tetten érték, a rendőrkapitányságra előállították, szabálysértési őrizetbe vették és gyorsított eljárásban 72 órán belül bíróság elé állítják.

Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Rendőr- főkapitányság

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!