Nyíregyháza hírei

2013.04.26. 09:25

Rendőrkézen a két garázda férfi

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást P. József 26 éves baktalórántházi, valamint P. Károly 34 éves petneházi lakosok ellen.

Nyíregyháza - A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházi Rendőrőrse garázdaság szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást P. József 26 éves baktalórántházi, valamint P. Károly 34 éves petneházi lakosok ellen. A két férfi 2013. április 25-én kora délután megjelentek egyik ismerősük baktalórántházi lakása előtt, ahol hangoskodni, kiabálni kezdtek. A rendőrök a bejelentést követően a két férfit a helyszínen elfogták, a rendőrőrsre előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Tolvajokat fogtak el a rendőrök

A Nyíregyházi Rendőrkapitányságlopás elkövetése miatt indított nyomozást egy 14 éves, egy 16 éves, valamint L. Roland 30 éves nyíregyházi lakosok ellen, akik 2013. április 25-én délután, egy nyíregyházi lakásból különböző értékeket tulajdonítottak el. A rendőrök a tolvajokat elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Ibrányi Rendőrőrse betöréses lopás elkövetése miatt indított nyomozást egy 10 éves, egy 11 éves, egy 12 éves valamint egy 16 éves ibrányi lakosok ellen, akik 2013. április 25-én ajtóbefeszítés módszerével bementek egy helyi üzletbe, ahonnan különböző értékeket, valamint pénzt tulajdonítottak el. A rendőrök a tolvajokat elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

A Mátészalkai Rendőrkapitányság Csengeri rendőrőrse tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárás L. Victor 47 éves román állampolgár ellen, aki 2013. április 25-én éjszaka egy Csenger külterületén található földterületről facsemetéket kísérelt meg eltulajdonítani, amikor az egyenruhások cselekménye közben tetten érték, majd a rendőrőrsre előállították.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!