Nyíregyháza hírei

2013.05.15. 08:57

Bájait árulta - Rendőrségi hírek Szabolcs-Szatmár-Bereg megyéből

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2013. május 14-én este tiltott kéjelgés elkövetése miatt vették szabálysértési őrizetbe J. Irma 21 éves baktalórántházi lakost.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság munkatársai 2013. május 14-én este tiltott kéjelgés elkövetése miatt vették szabálysértési őrizetbe J. Irma 21 éves baktalórántházi lakost. A rendőrök Nyíregyháza belterületén cselekménye közben tetten érték a nőt, amikor a szükséges orvosi papírok nélkül, anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínált. A rendőrség az őrizetbe vett hölgyet, gyorsított eljárásban állítja bíróság elé.

Körözött személyt fogtak el a rendőrök

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság járőrei igazoltatták 2013. május 14-én délelőtt B. Róbert 35 éves kispaládi lakost, akiről az ellenőrzés során kiderült, hogy ellene a Dabasi Járásbíróság lopás elkövetése miatt elfogatóparancsot adott ki. A rendőrök a férfit elfogását követően őrizetbe vették.

Őrizetben a kerékpártolvaj

A Tiszavasvári Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást F. József 25 éves valamint K. József 18 éves tiszavasvári lakosok ellen. A két férfi 2013. május 13-án az egyik tiszavasvári iskola udvaráról egy kerékpárt tulajdonítottak el. A rendőrök a két tolvajt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították és szabálysértési őrizetbe vették.

Szabolcs- Szatmár- Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!