Nyíregyháza hírei

2013.05.05. 13:26

Gyújtogatót vettek őrizetbe Nyíregyházán

Nyíregyháza, 2013. május 5., vasárnap (MTI) - Gyújtogatót vett őrizetbe a rendőrség Nyíregyházán vasárnap, a 30 éves helyi lakos egy presszóban okozott tüzet - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság és a Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyeletese az MTI-vel.

Nyíregyháza, 2013. május 5., vasárnap (MTI) - Gyújtogatót vett őrizetbe a rendőrség Nyíregyházán vasárnap, a 30 éves helyi lakos egy presszóban okozott tüzet - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság és a Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtóügyeletese az MTI-vel.Takács Judit, a katasztrófavédelem térségi szóvivője elmondta: a helyi tűzoltókat a hajnali órákban riasztották, hogy valaki gyúlékony anyaggal locsolta le az egyik szórakozóhely bejárati ajtaját, majd lángra lobbantotta. A tűzoltók eloltották a lángokat, senki nem sérült meg.

Berki Bianka rendőr őrmester, a szabolcsi főkapitányság helyettes sajtószóvivője elmondta: a rendőrök 20 percben belül elfogták a tűz okozásával megalapozottan gyanúsítható 30 éves férfit.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!