Nyíregyháza hírei

2013.05.26. 11:01

Három huszonéves támadt egy járókelőre - Rendőrségi hírek Szabolcsból

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. május 25-én történt események összefoglalója.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén 2013. május 25-én történt események összefoglalója.

Hárman támadtak rá egy nőre

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Rakamazi Rendőrőrse csoportos garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást Cs. Ádám 21 éves, Cs. Márk 18 éves és Cs. Dávid 20 éves tímári lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a három fiatal 2013. május 25-én reggel Tímári házuk udvarán összeverekedett, majd közösen minden előzmény nélkül rátámadtak egy az ingatlan mögött húzódó gyalogúton haladó 58 éves tímári nőre. A sértettet meglökték, ami miatt a földre esett. A nő segítségére egyik rokona sietett, aki a súlyosabb bántalmazást megakadályozta, de emiatt őt ütötték meg több alkalommal. A rakamazi rendőrök a három garázda fiatalt elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Szombat esti verekedések

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Nagykállói Rendőrőrse garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást P. Gyula 20 éves és I. László 24 éves nagykállói lakosok ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a két fiatal férfi 2013. május 25-én éjjel Nagykálló belvárosában előzetes szóváltást követően összeverekedett, melynek során kölcsönösen bántalmazták egymást. A rendőrség a két garázda fiatalt a helyszínen elfogta, a rendőrőrsre előállította és gyanúsítottként kihallgatta.

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság Baktalórántházai Rendőrőrse garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást B. József 36 éves leveleki lakos ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint a férfi 2013. május 25-én este Levelek belterületén előzetes szóváltást követően bántalmazott egy 31 éves leveleki férfit. A baktalórántházai rendőrök az agresszív férfit elfogták, a rendőrőrsre előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Tiltott kéjelgés miatt őrizetben

A Fehérgyarmati Rendőrkapitányság tiltott kéjelgés szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást D. Edina 25 éves, és O. Ibolya 25 éves tunyogmatolcsi lakosok ellen. A két nőt 2013. május 25-én dél körüli időben a fehérgyarmati járőrök a 491-es főútvonal Tunyogmatolcs és Győrtelek közötti szakaszán érték tetten, miközben szexuális szolgáltatást kínáltak anyagi ellenszolgáltatásért az arra közlekedőknek. A fiatal nők tevékenységüket tiltott helyen, és a szükséges orvosi iratok nélkül végezték. A fehérgyarmati rendőrök a két nőt elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, szabálysértési őrizetbe vették és 72 órán belül gyorsított eljárásban bíróság elé állítják.

- Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!