Nyíregyháza hírei

2013.05.18. 13:43

Jókedvű Nótások a Buszacsában

Nyíregyháza - Magasra tette a lécet Kocsis Janika péntek este Nyíregyházán, ahol a Pünkösdi Mulaságban a Nóta tv sztárjai közül ő lépett elsőként a közönség elé, akik nem csak énekelték a dalokat, de ropták is a táncot.

Nyíregyháza - Magasra tette a lécet Kocsis Janika péntek este Nyíregyházán, ahol a Pünkösdi Mulaságban a Nóta tv sztárjai közül ő lépett elsőként a közönség elé, akik nem csak énekelték a dalokat, de ropták is a táncot.Ilyen még nem volt Kelet-Magyarországon! Egyedülálló rendezvényre várták péntek este a 19 órás kapunyitástól hajnali 1 óráig a Bujtosi Szabadidő Csarnokba a mulatós zene szerelmeseit és persze a vonzalmukat eddig szemérmesen palástoló potenciális rajongókat is, óránként más-más fellépővel.

A nyíregyházi B1 Média Kft most első ízben rendezte meg a Pünkösdi Mulatságot, méghozzá a Nóta TV sztárjaival. A nagyszabású program 5 órás önfeledt szórakozásra adott alkalmat a Buszacsa küzdőterén, ahol a felállított színpadon a ráhangoló zenekar játékát követően 20 órától óránként váltották egymást az népszerűbbnél népszerűbb nótás, azaz hogy Nóta TV-s sztárok. Elsőként Kocsis Janika lépett a világot jelentő deszkákra, utána 21 órától Bunyós Pityu következett a „ringben”. Este 10 órakor pattant a nagyérdemű elé Csocsesz, hogy aztán 11-kor tőle Kaczor Feri vegye át kedvenc szerszámát, a mikrofont. A mulatság csúcspontja pontban éjfélkor volt, amikor a legnagyobb sztárok zárták a pünkösdi show-folyamot: az est záróakkordjaként a Jolly és Suzy duó „húzta” a talpalávalót egészen szombat hajnal 1-óráig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!