Nyíregyháza hírei

2013.05.08. 17:28

Nyílt pályázat volt, szocialisták is nyertek

Nyíregyháza - A tafiktörvény témáját érintő MSZP sajtótájékoztatókkal kapcsolatban a Fidesz- Magyar Polgári Szövetség megyei képviselőcsoportja nevében az alábbiakkal kereste meg szerkesztőségünket Lipők Sándor országgyűlési képviselő.

Nyíregyháza - A tafiktörvény témáját érintő MSZP sajtótájékoztatókkal kapcsolatban a Fidesz- Magyar Polgári Szövetség megyei képviselőcsoportja nevében az alábbiakkal kereste meg szerkesztőségünket Lipők Sándor országgyűlési képviselő. „A baloldal láthatóan nagy bajban van: lehullott a lepel arról, hogy paktumot kötött az alvilággal a 2010-es választás előtt. Napról-napra omlik össze a maradék hitelességük is, ezért aljas és alaptalan lejárató hadjáratot indítottak. A dohánykereskedelem esetében a profit eddig javarészt a multiknál volt. Ennek megváltoztatása nem tetszik a baloldalnak, ahogy a rezsicsökkentés és a bankadó se. A Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. kiírt és lebonyolított egy nyílt, törvényes pályázatot, hónapok óta ismert szempontok és feltételek szerint. A nyertesek között van több száz, egyértelműen az MSZP-hez köthető személy is, köztük az Éhségmenetet szervező borsodi polgármester, de megyénkben az előző ciklusban a megyei önkormányzat szocialista frakciójában ülő polgármester lánya is.

A megyei szocialisták, élükön Halmi úrral, folyamatosan démonokat kreálnak, akik ellen sajtótájékoztató formájában „küzdenek meg”, ha kell, hetente többször is, de ezzel a megyében élők helyzete nem javul. Mi azonban azon dolgozunk a szocialista hagyatékkal és az európai válsággal a nyakunkban, hogy minél több lehetőséget ragadjunk meg megyénknek, könnyítsünk az emberek helyzetén. Kérjük a szocialistákat, hogy ilyen elánnal támogassák a rezsicsökkentést is – áll a reagálásban.


A szocialista párt egyetért a trafiktörvény alapvető céljaival: a cigarettázók számának csökkentése, a 18 év alattiak dohányáruhoz jutásának megakadályozása és a foglalkoztatottság növelése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!