Nyíregyháza hírei

2013.07.29. 16:24

Minden klíma üzemel

Nyíregyháza – Ha a hőmérő higanyszála 35°C-fok fölé kúszik, az próbára teszi a bevásárlóközpontok hűtőgépeit is. A rendszeres karbantartásnak köszönhetően, ebben az időszakban a klímagépek maximális teljesítménnyel működnek.

Nyíregyháza – Ha a hőmérő higanyszála 35°C-fok fölé kúszik, az próbára teszi a bevásárlóközpontok hűtőgépeit is. A rendszeres karbantartásnak köszönhetően, ebben az időszakban a klímagépek maximális teljesítménnyel működnek. A folyosókon, közlekedőkön ülőhelyek, a kisgyermekkel érkezők számára pedig a baba-mama szoba nyújt kényelmet, amely megújult külsővel várja a legkisebbeket – mondja Kenyeres Anita, a Korzó Nyíregyháza center managere. – Az épület 6 órától 22 óráig áll nyitva a vásárolni és hűsölni vágyók, étkezni vagy ügyintézni érkezők számára. Ilyen kánikulában néhány gombóc fagylalt vagy egy jeges limonádé igazán frissítő lehet, aki pedig autója „egészségét” is a szívén viseli, a kellemesen hűs mélygarázsban parkol ilyen időben! – tette hozzá.

Hűs szelek fújnak

– A magas hőségben sokan előszeretettel látogatják a légkondicionált bevásárló központokat. A Nyír Plazában (a kikapcsolódási, szórakozási lehetőségeken túl) ezeken a napokon fokozott figyelmet fordítunk az állandó, kellemes hőmérsékletre, arra, hogy mindazok, akik minket választanak, felfrissüljenek és jól érezzék magukat nálunk, a kinti, szinte elviselhetetlen hőség ellenére is – mondta el érdeklődésünkre Nagy Andrea, a Nyír Pláza marketing vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!