Nyíregyháza hírei

2013.08.30. 11:50

Díjazták a százezredik kölcsönzött munkavállalót

Nyíregyháza - A Trenkwalder százezredik kölcsönzött munkavállalóját köszöntötték tegnap a nyíregyházi LEGO-gyárban.

Nyíregyháza - A Trenkwalder százezredik kölcsönzött munkavállalóját köszöntötték tegnap a nyíregyházi LEGO-gyárban.

Fehér Tamás, a Trenkwalder Személyzeti Szolgáltató Kft. ügyvezetője elmondta: a cég 1995 óta van jelen Magyarországon, elsőként a vidéki városokban alakított ki irodát. – Napi szinten is több ezer munkavállalóval tartjuk a kapcsolatot, szakképzett embereket tudunk rövid időn belül aktivizálni – mondta a péntek délelőtti eseményen az ügyvezető.

Tóth Csaba, a Lego Manufacturing Kft. HR-igazgatója szerint számukra tökéletes megoldásnak bizonyult ezidáig is a munkaerőkölcsönzés, hiszen náluk a szezonális termelés révén nagy szükség van erre a konstrukcióra. – Jelenleg is sok a kölcsönzött alkalmazottunk, ez nekünk is jó, meg a dolgozó családjának, hiszen a bért visz haza – emelte ki Tóth Csaba, aki hozzátette: 2008 óta élnek a munkaerőkölcsönzés adta lehetőségekkel.

A Trenkwalder százezredik kölcsönzött munkavállalója a huszonegy éves Lengyel Tímea volt, aki lapunk érdeklődésére elmondta: július 1-től dolgozik a Lego-nál operátori szerepkörben. – Idén még biztosan itt leszek, addig egy minőségellenőri tanfolyamot is el szeretnék végezni. Ha azt befejeztem, jó lenne továbbra is ittmaradni – mondta a nyíregyházi lány.

Részletek a Kelet-Magyarország augusztus 31-i számában!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!