Nyíregyháza hírei

2013.09.04. 09:31

Idényzáró permet roham

Nyíregyháza - A NYÍRVV Kft. vegyszeres rovarirtást végeztet a város turisztikai-, sport-, és kulturális célú közterületein szeptember 5-6-án a kora hajnali órákban.

Nyíregyháza - A NYÍRVV Kft. vegyszeres rovarirtást végeztet a város turisztikai-, sport-, és kulturális célú közterületein szeptember 5-6-án a kora hajnali órákban. A munkavégzés az időjárás függvényében csütörtök 23 óra és péntek hajnal 5 óra közötti időszakra van tervezve, elsődleges szempontként elkerülve a túrázók, kirándulók és sportolók zavarását.

A rovarirtás elsősorban az élősködő és kellemetlen csípő, szúró rovarok és atkafélék ellen folyik a szép őszi időben az utolsó szaporodási ciklus blokkolása érdekében.

A felhasznált növényvédőszerek (piretroid+réz+elemi kén) emberre és melegvérű állatokra nem jelentenek veszélyt, viszont kellő hatékonysággal gyérítik, riasztják a kellemetlen rovarokat.

A védekezésben érintett területek: Bujtosi városliget, Örökösföld, Robinson domb, Csalóköz, valamint a Sóstófürdő frekventált területei.

A permetezett területeken mind a sportolás, mind a kirándulás teljesen veszélytelen a lakosság számára!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!