Nyíregyháza hírei

2013.10.29. 08:50

Csak egy szippantás

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a „Ne légy áldozat” című projekt keretében bűnmegelőzési kisfilmeket készített - adta hírül a police.hu.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a „Ne légy áldozat” című projekt keretében bűnmegelőzési kisfilmeket készített - adta hírül a police.hu.A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság, mint konzorciumi partner a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatallal és a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium Igazságügyi Szolgálatával közösen valósítja meg „Az áldozattá válás megelőzése, áldozatsegítés” című, TÁMOP 5.6.1C-11/2.-2011-0018 kódszámú, az Európai Unió Társfinanszírozásával megvalósuló „Ne légy áldozat” című projektet.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr- főkapitányság Bűnmegelőzési Osztálya a projekt keretében 15 darab bűnmegelőzési kisfilm elkészítését vállalta. Az oktató kisfilmek elkészítésének célja, az áldozatvédelmi rendszer hatékonyságának növelése. A kisfilmek célközönsége a gyermekektől egészen a szép korúakig terjed, akik a filmeken keresztül megismerhetik az áldozattá válás elkerülésének lehetőségeit, az áldozatsegítés formáit és intézményeit. Az elkészült alkotások különböző témakörökbe tartozó szituációkat dolgoznak fel - olvasható a rendőrség honlapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!