Nyíregyháza hírei

2013.11.06. 13:00

Bemutatta nyíregyházi jelöltjeit a Jobbik

Nyíregyháza – Nyíregyháza 1. választókerületében Balczó Zoltánt, az országgyűlés jelenlegi alelnökét, a város 2. választókerületében pedig dr. Gyüre Csabát, a párt alelnökét indítja országos egyéni választókerületi képviselő-jelöltként a Jobbik – jelentette be szerdán Bakó József megyei elnök.

Nyíregyháza – Nyíregyháza 1. választókerületében Balczó Zoltánt, az országgyűlés jelenlegi alelnökét, a város 2. választókerületében pedig dr. Gyüre Csabát, a párt alelnökét indítja országos egyéni választókerületi képviselő-jelöltként a Jobbik – jelentette be szerdán Bakó József megyei elnök. A nyíregyházi születésű, többdiplomás Balczó Zoltán az Európai Parlament képviselőjévé választásáig főiskolai docensként dolgozott, tagja volt az MDF-nek, a MIÉP-nek, 2003 óta a Jobbik Magyarországért Mozgalom tagja és alelnöke.

Dr. Gyüre Csaba Kisvárdán született, tanári és jogi diplomája van. Az államigazgatásban kezdett dolgozni, 20 éves ügyvédi praxissal büszkélkedhet. A MIÉP széthullása után a Jobbik színeiben indult, előbb a párt nyíregyházi városi alapszervezetének, majd a megyei választmányának elnöke, később országos alelnök, országgyűlési képviselő. A szerdai sajtótájékoztatón mindkét jelölt nyomatékosította: céljuk a Jobbik nemzetépítő programjának megvalósítása, Magyarország, illetve megyénk érdekeinek megalkuvást nem tűrő képviselete.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!