Nyíregyháza hírei

2013.11.20. 11:24

Jobbik-sajtótájékoztató | Ha a segélykiáltás nem elég, demonstrációt szervez a Jobbik Ópályiért

Ópályi – Ópályi a térség „állatorvosi lova”. A nagyközség egyszerre küzd pénzügyi, közbiztonsági és közegészségügyi-járványügyi gondokkal – kezdte sajtótájékoztatóját dr. Apáti István.

Ópályi – Ópályi a térség „állatorvosi lova”. A nagyközség egyszerre küzd pénzügyi, közbiztonsági és közegészségügyi-járványügyi gondokkal – kezdte sajtótájékoztatóját dr. Apáti István. A térség jobbikos országgyűlési képviselője hangsúlyozta: célja, hogy parlamenti szereplőként mindent megtegyen a hátrányos helyzetű, egykor szebb napokat látott falu helyzetének javítása érdekében. – A problémák alapvetően a cigány-magyar együttélésben gyökereznek. Égető szükség lenne térfigyelő kamerahálózat kiépítésére, a mezőőri szolgálat, lovas járőrszolgálat létrehozására a településen és a környező területeken, mert a tél közeledtével egyre gyakoribbak a fa-, termény- és jószáglopások.

Ópályi tisztességes lakosai érthető módon féltik javaikat, miként egészségüket is, mert egyes családok az alapvető higiéniai normákat sem tartják be, és fertőzésveszélyt jelentenek. Száz százalékos támogatást várunk a kormánytól, különben ácsolhatjuk Ópályi keresztfáját! Végső esetben a Jobbik egy figyelemfelkeltő demonstrácósorozat szervezésétől sem riad vissza! – nyomatékosította Apáti István.

Ezek is érdekelhetik