Nyíregyháza hírei

2013.11.12. 14:30

Megyei rajzpályázatot hirdet a Móricz Zsigmond könyvtár

Nyíregyháza - Ratkó József bármelyik gyermekverséhez kell illusztrációt készíteniük azoknak az általános iskolásoknak, akik december 4-éig jelentkeznek a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár Gyermekkönyvtára Ratkó-emlékév keretében meghirdetett Gyerekholmi című megyei rajzpályázatra.

Nyíregyháza - Ratkó József bármelyik gyermekverséhez kell illusztrációt készíteniük azoknak az általános iskolásoknak, akik december 4-éig jelentkeznek a Móricz Zsigmond Megyei és Városi Könyvtár Gyermekkönyvtára Ratkó-emlékév keretében meghirdetett Gyerekholmi című megyei rajzpályázatra. – A gyerekek bármely szabadon választott technikával készített (olaj-, vízfesték, színes ceruza, zsírkréta, kollázs) munkával pályázhatnak, a verseny egyéni, egy pályázó legfeljebb három művel indulhat. Az ünnepélyes díjátadást – a legsikeresebb alkotásokból válogatott kiállítással egybekötve – december 11-én, szerdán 10 órától tartjuk a könyvtár kamaratermében, az ünnepváró programsorozat keretében. A legnívósabb munkák Ratkó József 2014-ben újra kiadandó Gyerekholmi című kötetének illusztrációiként jelennek majd meg – tájékoztatta lapunkat dr. Bihari Albertné főkönyvtáros, gyermekrészleg-vezető.

KM-PI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!