Nyíregyháza hírei

2013.12.10. 12:58

Konferencia a környezettudatosság jegyében

Nyíregyháza - A megyei gazdaságfejlesztés új irányvonalairól is tájékoztatást kapnak az érdeklődők.

Nyíregyháza - A megyei gazdaságfejlesztés új irányvonalairól is tájékoztatást kapnak az érdeklődők. „Fenntartható gazdaságfejlesztés és az ökológiai lábnyom” címmel rendeznek konferenciát a Nyíregyházi Főiskolán december 13-án, pénteken 10 órától. A rendezvényen a megyei gazdaságfejlesztés új irányvonalairól ad tájékoztatást Seszták Oszkár, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közgyűlés elnöke, és bemutatkozik a magyar országgyűlés által támogatott civil kezdeményezés, a Virtuális Erőmű Program is.

Az Integráció a Minőségi Fejlesztésért Alapítvány, a Joint Venture Szövetség és a Nyíregyházi Főiskola közös szervezésében a résztvevők megismerkedhetnek majd a Nyíregyházi Főiskolán folyó gazdasági és megújuló energia képzésekkel. Bepillantást kaphatnak a hazai és a külföldi befektetők terveiről, amelyek a vállalkozások közötti együttműködést segíthetik elő. Előadások hangzanak el a 2014–2020-es időszak gazdaságfejlesztési forrásairól, a hazai és a brüsszeli támogatásokról. A megjelent cégek standjaikon további információkkal várják az érintett témakörökben az érdeklődőket – adott tájékoztatást Szuhóczky Gábor, a szervező Integráció a Minőségi Fejlesztésért Alapítvány alapítója.

- Nádasi Zoltán -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!