Nyíregyháza hírei

2014.01.03. 15:12

Jobbik-sajtótájékoztató: Évet értékelt a Jobbik két szabolcsi országgyűlési képviselője

Nyíregyháza - Balczó Zoltán, az országgyűlés alelnöke szerint 2013 – Orbán Viktor állításával ellentétben – nem a felemelkedés, hanem a félrevezetés éve volt, hiszen a statisztikák és tények tükrében Magyarország nem teljesít jobban, bár ezt a kormány 644 millió forint értékű reklámkampányban nagyon igyekezett elhitetni az emberekkel.

Nyíregyháza - Balczó Zoltán, az országgyűlés alelnöke szerint 2013 – Orbán Viktor állításával ellentétben – nem a felemelkedés, hanem a félrevezetés éve volt, hiszen a statisztikák és tények tükrében Magyarország nem teljesít jobban, bár ezt a kormány 644 millió forint értékű reklámkampányban nagyon igyekezett elhitetni az emberekkel. – A rezsicsökkentést szükséges, de megkésett lépésnek, a foglalkoztatási mutatókat pedig félrevezetőnek tartjuk. Az infláció a vásárlóerővel együtt csökkent, s bár az IMF-hitelt visszafizettük, Magyarország államadóssága jelenleg magasabb, mint 2010-ben volt! A Jobbik az őszinte beszédben, a világos programokban hisz, és valódi gazdaságpolitikai fordulatot szorgalmaz – fogalmazott Balczó Zoltán.

Dr. Apáti István országgyűlési képviselő hazánk, illetve megyénk közbiztonsági, oktatási, gazdasági és egészségügyi helyzetét ismertette, majd kitörési pontokat, megoldókulcsokat sorakoztatott fel a Jobbik programja alapján.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!