Nyíregyháza hírei

2014.01.13. 10:01

Meghalt az M3-ason visszaforduló autós

2014. január 13-ára virradóan a kórházban életét vesztette az az idős ember, aki személygépkocsijával január 11-én délután az M3-as Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szakaszán, a mohosi pihenő után visszafordult, a leállósávon a forgalommal szemben haladt, majd árokba borult - adta hírül a police.hu.

2014. január 13-ára virradóan a kórházban életét vesztette az az idős ember, aki személygépkocsijával január 11-én délután az M3-as Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei szakaszán, a mohosi pihenő után visszafordult, a leállósávon a forgalommal szemben haladt, majd árokba borult - adta hírül a police.hu. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján a 91 éves kemecsei lakos nem használta a biztonsági övet, és a kizuhant a járműből.

A rendőrök a helyszínen még meg tudták hallgatni a bácsit, aki akkor azt mondta, hogy azért fordult vissza, mert elnézte a lehajtót.

A baleset körülményeinek vizsgálatát a megyei főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya szakértők bevonásával folytatja - olvasható a rendőrség honlapján.


Előzmény

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!