Nyíregyháza hírei

2014.01.06. 08:55

Megkérdeztük: Ön mit szól a szokatlanul enyhe időhöz?

Nyíregyháza - Szentpéteri Bianka kimondottan szomorú, hiszen szereti az igazi telet és a mínuszokat. – Szívesen sétálok a hóban és nézem közben csak úgy a hópelyheket – mondta a fiatal lány.

Barátja, Nagy Attila is hasonlóan vélekedik, ő is szívesen taposna inkább a fehér hóban. – Azt vallom, hogy télen hidegnek kell lennie és esnie kell a hónak. Azt is sajnálom, hogy nem volt fehér a karácsony – tette hozzá.

Kovács Erzsébet az arany középutat választotta, mert mind mondta, a kemény és zord tél nem hiányzik neki, de azért az jó lenne, ha esne egy kicsit a hó. – Ez utóbbit hiányolom – válaszolta.

Gyulai Bertalan ellenben nagyon is respektálja ezt a már-már tavaszias időjárást. – Egy pillanatig sem hiányzik a fagy meg a hó – válaszolta a férfi.

Szanyi István örül ennek az időnek, mert kevesebbet kell fűtenie. – Én fával fűtök, úgyhogy ebből a szempontból is kedvező számomra a pluszos hőmérséklet.

Bodnárné Csabai Ágnes is megvan a kemény tél nélkül, mint elmondta, nem gyerek már, így nem hiányzik neki a hóesés. – Nagy házban lakunk, gázkazán adja a családnak a meleget. Talán valamivel kevesebbszer kapcsol be, de nem számottevő a különbség – tette hozzá.

Km-TG

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!