Nyíregyháza hírei

2014.02.04. 14:40

„Gondoltuk, elmegyünk lopni”

Tímár - A Készenléti Rendőrség járőrei segítségével elfogták azt a két tímári lakost, akik ellen lopás bűntett elkövetése miatt indítottak nyomozást.

Tímár - A Készenléti Rendőrség járőrei segítségével elfogták azt a két tímári lakost, akik ellen lopás bűntett elkövetése miatt indítottak nyomozást.A rendőrség ügyeletére 2014. február 3-án este érkezett bejelentés, hogy egy tímári családi ház garázsába és a melléképületébe betörtek. A Készenléti Rendőrség közelben közbiztonságot megerősítő szolgálatot ellátó járőrei a Rakamazi Rendőrőrs munkatársaival fél órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható Cs. Antal és Cs. Dávid 20 éves helyi lakosokat, akiket a rendőrőrsre előállítottak és gyanúsítottként kihallgattak.

A férfiak nem tagadták tettüket. Azt mondták, nehéz anyagi körülmények között élnek, ezért gondolták, elmennek lopni. Ellenük lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak nyomozást.

 - Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!