Nyíregyháza hírei

2014.03.27. 12:57

Jobbik-sajtótájékoztató

Nyíregyháza - A Kisvárdán és környékén élő emberek jövőjéért 24 órás standolást tartott a város sétáló utcájában ifj. Földi István, a 3. számú választókerület képviselőjelöltje.

Nyíregyháza - A Kisvárdán és környékén élő emberek jövőjéért 24 órás standolást tartott a város sétáló utcájában ifj. Földi István, a 3. számú választókerület képviselőjelöltje. Sajtótájékoztatóján így fogalmazott: - Véget kell vetni az igazságtalanságnak, csalásnak, elnyomásnak, ami sajnos ebben a választókörzetben (is) tapasztalható! Sokan a megfélemlítés árnyékában élik a mindenapjaikat, napról napra élnek, javarészt közmunkából. Az elmúlt 24 év alatt több vezető politikus is a bűn útjára lépett, nem az ország gazdasági, társadalmi és szociális életének, hanem a saját életkörülményeinek javításán fáradozott.

Mára ellehetetlenítették a mezőgazdasági kistermelőket, a kisvállalkozásokat, a fiatalokat, az anyákat és az időseket egyaránt. A regnáló hatalmat tisztességtelen ,,mutyik" lengik körül. Ha a Jobbik bizalmat kap a választópolgároktól, elszámoltatja mindazokat, akik szegénységbe taszították a társadalmat, stabilitást és rendet teremt a választókörzetben, sőt az ország egészében!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!