Nyíregyháza hírei

2014.03.24. 17:02

Kormányváltók Szövetsége-sajtótájékoztató

Nyíregyháza – Az április 6-ai országgyűlési választás nem lesz sem szabad, sem tisztességes – kezdte nyíregyházi sajtótájékoztatóját <strong>Gyurcsány Ferenc</strong>, a Demokratikus Koalíció elnöke, majd kifejtette: a jelenlegi kormánypárt azonban visszaélve hatalmával, erőfölényével, egyoldalú és erkölcstelen előnyt biztosít magának a plakáthelyeken, a közmédiában, a kereskedelmi csatornák többségében, illetve a helyi önkormányzatok által fenntartott sajtókban.

Nyíregyháza – Az április 6-ai országgyűlési választás nem lesz sem szabad, sem tisztességes – kezdte nyíregyházi sajtótájékoztatóját Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke, majd kifejtette: a jelenlegi kormánypárt azonban visszaélve hatalmával, erőfölényével, egyoldalú és erkölcstelen előnyt biztosít magának a plakáthelyeken, a közmédiában, a kereskedelmi csatornák többségében, illetve a helyi önkormányzatok által fenntartott sajtókban. – Amíg külföldön (javarészt Londonban) dolgozó magyaroknak óriási erőfeszítést kell tenniük, hogy élhessenek a szavazati jogukkal, addig a határon túli (vélhetően sokkal inkább Fidesz-barát) magyarok sokkal egyszerűbben, levélben voksolhatnak. Orbán alig leplezett csalással akar győzni! A Kormányváltók Szövetsége szoros küzdelemre és baloldali győzelemre számít az 3 harcot hirdető (államadósság-csökkentés, rezsiharc, hazánk önállósága) és azokat egytől egyig elveszítő Orbán-rezsimmel szemben – fogalmazott Gyurcsány Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!