Nyíregyháza hírei

2014.03.26. 14:24

Kupakgyűjtéssel segíthetnek Martinka életéért

Nyíregyháza -  Nemsokára 6 éves lesz Martinka, a Down-szindrómás kisfiú. Összetett szívhibával született, eddig 3 életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A további kezeléseire nélkülözhetetlen a támogatás.

Nyíregyháza -  Nemsokára 6 éves lesz Martinka, a Down-szindrómás kisfiú. Összetett szívhibával született, eddig 3 életmentő műtétet hajtottak végre rajta. A további kezeléseire nélkülözhetetlen a támogatás. A vérsűrűségmérő-készülékhez egy 24 darabos tesztcsík 40 ezer forintba kerül. Szülei az alábbi kéréssel fordultak szerkesztőségünkhöz: „Amikor egy flakon kupakját ki akarják dobni, gondoljatok arra, hogy az csak egyetlen kupak, de egy beteg kisfiúnak nagyon sokat számít a gyógykezeléséhez. Neki gyógyszert, kórházi ellátást és sok-sok gyümölcsöt jelentene. Akár a Facebook-on, vagy sms-ben a 70/358-5909-es telefonszámon várjuk a jelzéseket a kupakgyűjtésről, amit köszönünk előre is tiszta szívből”.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!