Nyíregyháza hírei

2014.03.13. 12:31

Tartósan a tilosban

Nyíregyháza - Több mint egy hete áll mozdulatlanul ez az IVECO tipusú kisteherautó Nyíregyházán a Csillag közben.

Nyíregyháza - Több mint egy hete áll mozdulatlanul ez az IVECO tipusú kisteherautó Nyíregyházán a Csillag közben. A környéken lakóknak már egy jó ideje feltűnt az idegen jármű - gyanúsan hosszasi - parkolása, de azon túl, hogy úgynevezett "zöld felületen" ácsorog (amiért egyébiránt néhány éve még keményen büntették az itt elcsípett autósokat) túlságosan nem zavarja őket.

Nem úgy a Csillag utca 8. sz alatti ingatlan tulajdonosát, aki a sürgőssé vált ház körüli tennivalói miatt szeretne már egy ideje behajtani a saját udvarára. Ám hiába írta ki jól láthatóan a Csillag köz felől nyíló nagykapujára elsősorban az ott szobrozó IVECO gazdájának, de minden ingyen parkolót itt, s a környéken kereső autósnak, hogy ne állják el a bejáratot, a méretes furgon nem mozdul, makacsul kitart a tilosban.

A környékbeliek pedig azt beszélik, hogy ezzel nem csupán a KRESZ szabályaira hány fittyet a kisteherató, de könnyen lehet, hogy valahonnan hiányzik is, mivel nem elképzelhetetlen, hogy lopott a jármű.

- Galambos Béla -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!