Nyíregyháza hírei

2014.04.04. 15:24

Kormányváltók sajtótájékoztató

Nyíregyháza - Szabadságharc ez mindenki számára, mert egy egyenlőtlen és tisszességtelen választáson kell helyt állnunk! – hangzott el a Kormányváltók pénteki sajtótájékoztatóján.

Nyíregyháza - Szabadságharc ez mindenki számára, mert egy egyenlőtlen és tisszességtelen választáson kell helyt állnunk! – hangzott el a Kormányváltók pénteki sajtótájékoztatóján. – Nem ért meglepetésként a kampány, tisztában voltunk azzal, hogy sok újdonságra számíthatunk, számos kellemetlen meglepetést tartogatva. A kormány nem játszott tiszta lappal, ezért az egyensúlybeli különbségeket egyenesbe kellett hoznunk. Sok ezer emberrel beszélgettünk a kampányidőszakban, és nagy örömömre szolgál, hogy az általunk meglátogatott lakosok nagy része egyértelműen kormányváltást szeretne – fogalmazott Nagy László, az MSZP megyei elnöke. – A bal oldali szövetségesekben sok közös pont van, amellyel méltó egységet alkotnak. Nyíregyháza polgárai mindig is büszkén kiálltak elért eredményeik mellett és saját kezükbe veszik a sorsukat. Vasárnap is ezt a folyamatot kell követnünk! – nyilatkozta Jeszenszky András országgyűlési képviselőjelölt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!